KOLOMPOS TÁBOR - 2024. június 24-30.

Mi is az a Kolompos tábor?

Egy teljes hét együtt, sülve-főve a Kolompos együttes tagjaival? Igen! Sok-sok zene, tánc, „Tipegő-topogó” a legkisebbeknek, „Esti mulatság” kicsiknek is, nagyoknak is? Igen!

Közös családi nyaralás egy gyönyörű városban, Szerencsen, a nagyobbak számára felemelő történelmi környezetben - a Rákóczi Várban? A kicsik számára ezer apró élménnyel, barátságokkal, „Várfestéssel”, kézműveskedéssel, játékkal, esti diafilmvetítés Gyurival? Igen!

Minden család külön szobában, a kollégiumban, vagy a diákszállón, avagy a diákhotelben, s minden egymáshoz nagyon közel? Igen! (2018 tavaszán-nyarán felújították a kollégiumot, aminek nagyon örülünk, és a kényszerű "Covid-szünet" alatt a diákszálló is "felzárkózott", így a mai kor elvárásainak megfelelő fürdőszobás, Wi-Fi-s szálláshelyeken lehet pihenni, amikor épp nincs egyéb program.) Igazi gasztronómiai élménnyel, nagyon finom ételekkel, esti sütögetéssel - lapcsánka, lángos, kürtőskalács és husi? A felnőtteknek Tokaj-hegyaljai kóstolgatás a „seregélykergető” Gyula bácsi pincéjében? Igen!

Esti mulatságok, meghívott vendégek, közös énekek és énektanítások, jó időben pancsi a kismedencékben, esti focimeccsek apáknak a villanyfényes, műfüves pályán –  Igen!

Tábortűz és számháború, „Zenetanoda” és közös sárkányeregetés? Szerencsi csoki és wellness fürdő, uszoda és teniszpálya? Métázás és csülközés (jelentkezzen, aki tudja mik ezek!)? Igen! És mindez körítve a helyi vendéglátók és városlakók kedvességével, szeretetével? Igen!

De, Kőleves mese-főzés biztosan nem lesz?! - De igen, az is lesz!

Azt mondjátok, hogy ennyi mindent nem lehet egy hétbe beletuszkolni, ennyi mindent nem lehet átélni… de igen!

Aki nem hiszi, járjon utána itt! 


Adatvédelmi Nyilatkozat