2007-11-25
Táboridéző Mulatság!
Van egy jó hírünk, meg egy rossz… A jó hírünk, hogy az Újesztendő elején ismét megtartjuk a Kolompos Táboridéző Mulatságot Szerencsen! (Alább olvasható a felhívás.) A rossz az, hogy a nyári táborosoknak kiküldött előzetes jelentkezési lehetőség után szinte elfogytak a szállások...
t.s_estibuli_1.jpg
Tímár Sándor - Táboridéző
Már csak nagyon-nagyon korlátozott számban, illetve várólistára fogadunk el jelentkezéseket. (Elnézést kérünk azoktól, akiket a táncházainkban előzetesen „felajzottunk” a mulatságon való részvételre.)

Most jöjjön a felhívás!

Igazi csemegének ígérkezik a Kolomposok „rendes évi” tábori élmények fel- és visszaidéző bulija Szerencsen, 2008. január 4-5-6-án. Valóságos is és egyben misztikus élmény is lesz, hisz muzsikákkal, táncokkal, étkekkel és babonázó italokkal „révedünk” - álmodjuk vissza a nyári szép napokat. És valóságos, mert fülünkkel halljuk majd a muzsikát (a Kolompos mellett szeretett zenész-énekes barátaink Benedek Krisztina, Siklósi Krisztián, Zimber Feri is ott lesznek), szemünkkel látjuk kicsinyek és nagyok mulatérozását, egész testünkkel érezzük a tánc és az Újévköszöntő forgatag szívet melengető pezsdülését.

Csider Andor igazgató úr vezetésével a szerencsiek megint kitettek magukért! Amolyan hagyományos disznóvágás-feldolgozás vendéglátás lesz szombat reggeltől délig. Természetesen az ezzel járó munkákkal, aktív részvétellel és látványossággal, falatozással együtt. Így bővült a tavalyi kétnapos mulatság háromnapossá.

Érkezés péntek estefelé, vacsora és a legutóbb beígért hógolyózás, szánkózás. Ismételten megrendeltük a havat, és bepótoljuk a tavaly elmaradtakat. (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a legutóbbi hónélküli táboridéző gyertyafényes, husisütős, kintasztalos, beszélgetős, eszegetős, forraltboros, melegteás érkezés hangulata szinte fölülmúlhatatlan… – lenne, ha nem érkezne el 2008. január negyedike.)

Gyula bácsi borocskái készülnek, szakértő kóstolásra várnak a bortételek - vajon csakugyan olyan jó volt a 2006-os esztendő?

Szombat reggel és délelőtt - ahogy fentebb említettem - a hagyományos disznófeldolgozás jegyében telik. Délután a „szokásos” hógolyózás, Kicsinyek Tánca. Este mulatság – hajnalig, vasárnap reggeli és hazautazás.

Árak: szállás és étkezés együtt felnőtteknek 9.300.- Ft, gyerekeknek 7.900.- Ft. Jelentkezni lehet levélben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Kolompos együttes