2005-10-25
 

November 19-én 20-23-óráig

...a Második Kolompos Családi Táborra is nosztalgiával gondolunk. Csak felidézni tudjuk pillanatait fotókon, videón, az emlékezetünkben...

utolso.jpg
 

…És elkövetkezett az a pillanat, amikor a Második Kolompos Családi Táborra is nosztalgiával gondolunk. Csak felidézni tudjuk pillanatait fotókon, videón, az emlékezetünkben. Átélni újra már nem tudjuk az élményeket, de sebaj, majd lesz Harmadik jövőre! Nekünk, Kolomposoknak, a kitalálóknak, szervezőknek jóleső érzés visszagondolni azokra az időkre, amikor még csak tervezgettük a Családi Tábort, és íme már a második Táboridéző Mulatsága következik.

Szeretettel várunk mindenkit november 19-én este 8-ra az Erzsébetligeti Színházba (Budapest, XVI. Mátyásföld, Hunyadvár u. 43/c. Tel: 1-401-8091) Szeretnénk, ha azok is eljönnének, akik még sosem voltak felnőtt táncházba, lehet, hogy csak most kattintottak rá először a honlapunkra. Ne féljenek semmit, bátran vágjanak bele a kalandba! Bízzátok a gyermekeket (ha van) a Nagyszülőkre, igazán ez egyszer megtehetitek, és a többiekkel jól fogjátok érezni magatokat.

Hogy kik azok a többiek? Azok az Anyukák, Apukák, akik már sokat voltak Kolompos gyermektáncházakban, de még nem sikerült eljutniuk a táborba. Reméljük a jövőben ott is találkozunk Veletek. Jó, jó tudom, ez lehet, hogy eddig sem rajtatok múlott, hisz, hála Istennek nagyon népszerű a Kolompos Tábor, nehéz bejutni. Szeretettel várunk Benneteket is a Mulatságra!

 

És végezetül a „Táboros Szülők” és „Nagytesók”! Most hozzátok szólok: megjelenés kötelező! Na jó, ezt úgy is tudjátok, hogy bolondság. De hát azért is jövünk össze, hogy „bolondozzunk”, nevessünk, táncoljunk, énekeljünk, mulassunk együtt.

 

A jó hangulatról természetesen mi gondoskodunk, a Kolompos: Gyuri, Sanyi, Gábor, Levente, Zoli. Nem egyedül, a segítőkkel, a barátokkal, a munkatársakkal. Benedek Krisztinával, Gyebnár Lászlóval, Jung Ritával, Boross Krisztinával, Tamás Emesével, Ott József „Dodóval”.

 

Figyelem, figyelem! Szeretnénk a táborban készült fényképekből kinagyíttatni néhányat és egy kis kiállítással kedveskedni a vendégeknek. Kérünk mindenkit, hogy a legjobb három tábori képét juttassa el hozzánk, hogy azokból tudjunk válogatni! ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

 

Szeretettel várunk Benneteket!

 

Kolompos együttes