>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>  

 

Kolompos Családi Tábor 2018.
 

Szerencs, 2018. június 25-től július 1-ig

Tábor kép

 

XV. Kolompos tábor idén is Szerencsen, a Középiskolai Kollégium kertjében, illetve a Rákóczi Várban kerül megrendezésre 2018. június 25. és július 1. között.

 

Mennyibe kerül?


A Részvételi díj szállás- és tábordíjból illetve az étkezési díjból áll össze. Amennyiben SZÉP - kártyával szeretnétek fizetni, kérjük, levélben jelezzétek felénk.

Szállásdíj és Tábordíj együtt: 

Kollégiumban vagy a Diákszállón: ~43.000 Ft/fő/hét (tavalyi ár!)

Rövidebb tartózkodás esetén: ~8.000 Ft/fő/éj (tavalyi ár!)

Várbéli Diákhotelben: ~57.000 Ft/fő/hét (tavalyi ár!)
Rövidebb tartózkodás esetén: ~10.000 Ft/fő/éj (tavalyi ár!)

Az összegek egy főre értendők (gyermek vagy felnőtt). A szállásdíj nem tartalmazza az étkezés költségeit.
 

Étkezés

 
Étkezési díj:
Egész adag: ~19.200 Ft/fő/hét (tavalyi ár!)
Fél adag: ~12.850 Ft/fő/hét (tavalyi ár!)

A konyha sajnos csak egyféle menüt készít nekünk, így nem áll módunkban különleges étrend alapján más menüt biztosítani.
Szerencsre több ételfutár is szállít, aki szeretné, előre megrendelheti egyénileg a számára megfelelő ételeket.
https://www.update1.hu/
https://www.teletal.hu/
 

Kedvezmények


Betöltött 2 éves korig a tábor ingyenes, amennyiben nem igényeltek a csemetének ágyat és étkezést!
Nagycsaládos kedvezmény: három, vagy több gyermek után - gyermekenként 5.500.-Ft (tavalyi ár!) teljes időtartamú tábori részvétel esetén.
 

Egynapos látogatói jegy

váltása felnőtteknek és gyermekeknek egységesen, betöltött 2 éves kor felett: 5.500.- Ft/fő. (tavalyi ár!)Előzetes egyeztetés esetén étkezést is lehet rendelni + étkezési díjért, a nagycsaládos kedvezmény három vagy több gyermek után gyermekenként 550.-Ft/nap. (tavalyi ár!)
 

Szállások

A Diákszállón találhatóak a nagyobb férőhelyű szobák. A Várbéli diákhotel szobái főleg csak 2-3 ágyasak! A szobák lefoglalása jelentkezési sorrendben történik.
Minden család külön szobát kap. (Három) Kettő szállástípus van.

1. Kollégium (összesen 30 szoba) Bár, ez a legkisebb komfortfokozatú szállástípus, kifejezetten „retrokolesz” (közös – külön lányok, külön fiúk – mosdó, WC, zuhanyozó), mégis nagyon sokan szeretik a régi táborosok közül, mert hajdanában itt kezdődött el ez a közös kaland, a Kolompos tábor. Itt található az étkezde, a pihenőkert, jó idő esetén a „Kolompos Wellness”, és egyéb programok is lesznek most is, a Várfestéstől a „Kőleves mese” előadásig. (2018-ban felújítási, korszerűsítési munkálatok miatt nem használhatjuk a Kollégiumot.)

2. Diákszálló (összesen 16 szoba) Nagyon közel van a Kollégiumhoz, egy utca választja csak el. Itt, vagy önálló fürdőszobával, vagy két szobához tartozó fürdőszobával rendelkeznek a szállások.

3. Várbéli Diákhotel (összesen 23 szoba) A régi Huszárvár szálloda igényesen felújított utóda. Minden szobához van külön fürdőszoba, WC. 6-8 percnyi séta a Kollégiumtól. (kicsi gyerekekkel 10-15 percre). Előnye a komfortfokozata és a gyönyörű történelmi környezet, hisz a Rákóczi Várban található, valamint  előnye még a kézműves foglalkozásokhoz és a táncos rendezvényekhez való közelsége.
 

Egyéni szállásmegoldás

Aki egyénileg szeretne szállást foglalni magánházban, panzióban, hotelben, annak a TÁBORDÍJ szállás és étkezés nélkül 33.000.-Ft/fő, (tavalyi ár!) rövidebb tartózkodás esetén 5.500.- Ft/fő/nap. (tavalyi ár!) A nagycsaládos kedvezmény ebben az esetben is igénybe vehető.

Városi és környékbeli szálláslehetőségek:
Meggyes Hotel, Szerencs szívében, a kollégium és a Vár között félúton fekszik.
Csáki István, magánszállás +36 70 953 6802 A kollégium szomszédságában található.
Népház+3647561180. Szerencs belvárosban fekszik.
Rozsnyai Kúria+36309351285. A kollégium szomszédságában helyezkedik el.
BényeLak: Szerencstől 5 km-re Legyesbényén található a szállás. 
 

Programízelítő


Tipegő-topogó A legkisebbeknek szóló, reggeli játékos-muzsikálós-énekes baba-mama foglalkozás.
Várfestés Minden évben kifestjük a kollégium hátsó udvarán készített „gyerek-várunkat”. Ez idén sem marad el!
Kézműveskedés Jung Rita, Kovács Noémi és Dobi Pál délelőtt-délután várják a kicsiket és nagyokat kézműveskedésre, ügyeskedésre.
Zenetanoda Ismerkedünk a hangszerekkel – hegedűvel, csellóval, ütőgardonnal.
Ezen felül lesz esti mulatság a Rákóczi Várban néha finom meglepetéssel, tábortüzes mulatság a Kollégium kertben, diavetítés Gyurival, remélhetőleg pancsolás a kollégium udvarán, közkívánatra kürtőskalács-sütés, métázás és csülközés, iskolás vitézkedések, esténként villanyfényes focimeccs a műfüves pályán, Kolompos mesejáték és Kőleves mese igazi kondérral, igazi krumplival, igazi kővel, igazi kőleves vacsorával, Kolompos Fesztivál.

Szeretettel várnak bennünket a szerencsi uszodában és a Szerencsi Fürdő & Wellnessházban


Ha kérdésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal!
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ● Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonos infó: +36 1 221 0483 ● +36 70 5628069
Facebook: https://www.facebook.com/Kolompos.Egyuttes/

Üdvözlettel: Kolompos együttes                

 


Kolompos Hirlevel
Egyszervolt.hu